Hoppa till innehåll

Nu är Spicy parad

Fredagen den 19 maj startade vi resan norrut, övernattning i Umeå i samma stuga som vi bodde i när Spicy vann ÖKL på Flatmästerskapet i augusti 2022. På lördag morgon åkte vi till Kempele nära Uleåborg. Där träffade vi Henna, Vergis uppfödare och gick en promenad med Vergis mamma och lillasyster. Sedan åkte vi hem till Raija, Vergis matte och tog Spicy och Vergi och gick till skogen, där det blev en bra parning. Tillbaka på söndag morgon då vi träffade Raija och det blev en bra parning till. Därefter påbörjade vi hemfärden, totalt blev det 240 mil i bilen… galet 🤪 Mellanlandade på fina Alnö hos en god vän på vägen ned och kom hem måndag vid 15. Vilket äventyr, nu hoppas vi på ett gäng fina valpar i juli 😍

Vergi ”Allikon Virkkunen” och Spicy ”Magic of Ace Spice-Girl”