Hoppa till innehåll

Första dagarna med de små

Måndagen den 17 juli förstod jag att nu är det på gång. Hon hade inte ätit mycket de sista 3 dagarna. På morgonen den 18 började hon att bädda runt i poolen och flåsa. Den första valpen kom kl 9:30, sen gick det undan i rekordfart, kl 10:47 låg där 8 stycken o diade. Sedan gick det något långsammare och den sista valpen kom kl 15:31. Det blev hela 12 stycken, 5 flickor och 7 pojkar. Så glad och tacksam för att allt gått så bra med bästa hjälpen från Pia Thunberg ❤️ Väldigt tryggt att ha sådan bra hjälp.
De första dygnen har gått jättebra, men både Spicy och jag tycker det är rätt varmt att sova i 27 grader 😅 Tror att de andra tjejerna är rätt nöjda med att slippa sova i ”bastun”. Eftersom det är så många kommer jag att ge dem lite tillskott, började med det igår, en del fattar direkt medan några andra undrar vad det är för en äcklig napp som jag lurar in i deras mun. Roligt är att den minsta lilla tiken, hon kan allt suga hon ❤️