Hoppa till innehåll

Halvtid

Redan halvtid och valparna har blivit 4 veckor, helt galet, undrar var tiden har tagit vägen… De äter nu valpmat 3 gånger om dagen och däremellan så ammar Spicy dem. Hon är väldigt mån om dem och ser till att hålla dem rena, lite extra då de ätit valpfoder… Vår överenskommelse är att hon städar valparna och jag städar valprummet 😍
De små har nu på sig sina små halsband, så det är lättare att känna igen dem. Ser ut som riktiga små hundar 🖤

Hundgården är förberedd för att de små ska få komma ut om ca en vecka och vädret tillåter. Veterinärbesiktning, chipmärkning och vaccination är bokat till måndagen den 11 september + pass o avmaskning för de 2 som skall till Finland. Sa du 11 valpar… 😳 sa sköterskan när jag bokade tiden.
Därefter är det dags för de första 2 att lämna boet den 12 september. Det kommer att bli toppenbra, men det kommer nog alldeles säkert att kännas i hjärtat 💕.