Hoppa till innehåll

Sju veckor och snart leveransklara

Det är galet hur fort tiden går, tyckte det var nyss som de kom till världen… Men nu är de redan 7 veckor och nästa vecka ska de lämna hemmet. Så roligt det har varit att lära känna er alla som ska ha valpar, det känns superbra med er alla. Hoppas att ni alla ska känna att just ni har fått den finaste valpen, för så är det ju 🥰.

Två av valparna flyttar till Finland, en till Luleå, en till Östersund, fyra till Stockholmsområdet, en till Norrköping, en till Grums och en till Klippan.

Att välja valp har varit enkelt och svårt… Lilla Asti som stannar här ”valde” mig redan när hon var 3 veckor, jag hade ju bestämt att en tik skulle stanna och tycker ju att de alla fem är jättefina. Men att det blev Asti var ju liksom redan bestämt 🥰

Valparna får nu varje dag en promenad ute i stora världen, dvs gå utanför valphagen på min och mina systrars stora tomter, det tycker de små är superspännande. Jag gör det när jag kan få hjälp av någon kompis, mina barn eller min systerson som bor i huset bredvid mitt, för det är rätt lurigt att hålla reda på 11 små som far omkring överallt 😅 Vi har också hunnit med att göra ett valptest, så kul att de de smås färdigheter.

I slutet av veckan ska vi göra en kort biltur, på måndag är det dags för veterinärbesiktning och sedan åker de första två på tisdag… 😍 det kommer att bli så bra men kommer nog att kännas i hjärtat.